vrijdag, 27 april 2012

De zeven West-Friese gemeenten gaan de ontwikkeling van bedrijventerreinen in de regio tot na het jaar 2020 uitstellen.

Lees meer...
 
donderdag, 26 april 2012

'Onbetrouwbaar' en 'roekeloos'. Met grof geschut haalden projectontwikkelaars De Peyler en Zeeman Vastgoed dinsdag in de Haarlemse rechtbank uit naar de provincie. Met ingehouden woede vielen zij Gedeputeerde Staten frontaal aan over bedrijventerrein Distriport.

Lees meer...
 
donderdag, 29 december 2011

Vastgoedhandelaar Johan Wokke uit Heerhugowaard moet stoppen met het beschuldigen van van oud-statenlid en huidig gedeputeerde Jaap Bond, oud-statenlid Johan Bruins Slot en Hans Schipper (oud-gedeputeerde) van omkoping. Dit bepaalde de Alkmaarse rechter donderdagmiddag.

Lees meer...
 
dinsdag, 20 december 2011

Naast een groot aantal tegenstanders hebben ook onafhankelijke adviseurs van de Raad van State vraagtekens gezet bij het aanleggen van bedrijventerrein Distriport Noord-Holland tussen Berkhout en Avenhorn. Het oordeel van de adviseurs is maandag openbaar gemaakt bij een zitting van de Raad in Den Haag.

Lees meer...
 
maandag, 19 december 2011

Ook voor de rechter kwam vastgoedhandelaar Johan Wokke uit Heerhugowaard niet met bewijzen dat (oud-)bestuurders van de provincie Noord-Holland zouden zijn omgekocht rond de ontwikkeling van regionaal bedrijventerrein Distriport bij Berkhout. Hij hield maandag zijn mond in twee kort gedingen die tegen hem waren aangespannen.

Lees meer...
 


Pagina 4 van 38
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook